top of page

Om mig

Uddannelse

Jeg hedder Mogens Warming og jeg er RAB-registreret massør og Massageterapeut, samt lægeeksamineret fysiurgisk massør.

Jeg har kurser i Triggerpunktmassage, wellness massage, Ayurvidisk massage, tensegreti, terapeutisk berøring, Essentiel Massage, Dorn behandling og klangmassage, samt kursus i  Chi Nei Tsang - Organmassage.

Jeg har taget anatomi, fysiologi samt patologi hos Karsten Munk.

Derudover arbejder jeg med vågen bevidsthed gennem arbejdet med mig selv på forskellig vis. 

Min baggrund

Jeg har været gymnast siden jeg var helt lille og gymnastikinstruktør siden 8. klasse, indtil rygproblematikker tvang mig til at stoppe i en alder af 24 år, kort tid efter mit ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Jeg har altså stort set hele livet haft fokus på kroppen og masseret ømme muskler. Jeg er også uddannet skolelærer, livredder og svømmelærer og har undervist i folkeskolen, på efterskole og aftenskole i 10 år

Jeg startede på uddannelsen som massør, fordi jeg selv har haft problemer med stress og med ryggen, hvilket førte til en sygemelding. Derfor ved jeg, hvad det vil sige at ligge på briksen med diverse problematikker.

 

Jeg syntes, at det var svært at finde en behandler, der passede til mit behov. Da jeg så fik det bedre, drev det mig til at tage uddannelsen. Både for at blive klogere på min egen krop og for at kunne give den behandling jeg selv synes jeg manglede.

Efter at have arbejdet med det i et par år ville jeg gerne være selvstændig, så jeg selv kunne sætte rammerne for behandlingen, og nu er jeg der, hvor jeg kan tilbyde en god behandling med et holistisk syn på krop og sind. Men kroppen er vidunderlig og kompleks, så jeg vil blive ved med at udvikle mig og lære nye veje at behandle den på.

Jeg bliver mere og mere bevidst om, at denne fine konstruktion skal behandles med respekt og ikke repareres med en stor hammer. Man skal ikke tilføre kroppen smerter eller tvinge den til noget, den ikke er klar til, men hjælpe den med at give slip, så den kan reparere sig selv.

Sang og vejrtrækning

Ud over at være massør er jeg også sanger. Jeg synger i vokalgruppen "Vox 11" og sømandsgruppen "De Lystige Sømænd" og har deltaget i mange forskellige forestillinger fra revy over musical til opera. Og så er jeg råber i "Råbekoret Tinnitus".

Jeg kender der igennem meget til vejrtrækningen og dens vigtighed for ens mulighed for at performe bedst muligt og er nu også opmærksom på åndedrættets vigtighed for nervesystemet og dermed hele kroppens velvære. 

 

Dig i fokus

Hos mig får du den behandling, jeg selv ville ønske at modtage. Det er vigtigt for mig, at du er i fokus og at du får den behandling, du har brug for i trygge rammer. Glæd dig til en varm, kærlig og omsorgsfuld oplevelse, der er god for både krop og sjæl. 

 

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen Mogens Warming

Bestil tid her: https://warmingmassage.onlinebooq.dk/

bottom of page