top of page

Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang til kroppen og er opmærksom på sammenhængen mellem krop og psyke og åndedrættets vigtighed.

Du kan få den fysiurgiske behandling med et målrettet arbejde med kropslige problematikker og du kan også få den blide, afslappende wellness behandling eller massageterapi, hvor der kan arbejdes med kropslig opmærksomhed, den kropslige intelligens, åndedrættet og nervesystemet. Her arbejdes der på at komme ud af hovedet og ned i kroppen, du kan komme i en meditativ tilstand og der arbejdes dybt med blide berøringer.

Mine behandlinger er på ingen måde forbundet med smerte. Der kan være ømhed undervejs, men det foregår altid i et tempo, hvor din krop kan være med. Jeg er meget opmærksom på dine grænser. Både for smerte og blufærdighed, så du kan føle dig tryg under hele behandlingen. Du inviteres til at være helt afklædt under nogle af mine behandlinger, da det giver en skøn følelse af frihed og sammenhæng af hele kroppen, men det er helt op til dig. 

Det er også muligt at få en behandling, hvor der er fokus på en bestemt kropsdel, såsom ben, skuldre, brystkassen, ansigt eller andet, hvor der arbejdes dybt i dette område og måske med opmærksomhed på sammenhængen mellem krop og psyke i netop denne kropsdel.  Eller der kan arbejdes på åndedrættet med bevidsthedstræning og muskulær afspænding af de muskler, der har indflydelse på det. 

1. konsultation

Den første gang du kommer hos mig, kan vi lave en behandlingsplan over et forløb, så du får den bedst mulige hjælp med dine problematikker. Så overvej gerne, om du bare vil symptombehandles eller om vi skal arbejde på en mere langtidsholdbar løsning.

Hudsult

Det er et basalt behov for os at blive berørt. Hvis vi er i underskud, så kan det udvikle sig til fysiske og specielt psykiske ubalancer. Vi er sociale væsner og i vores kultur rører vi ikke ret meget ved hinanden og giver vi et kram, kan det være mere upersonligt end et håndtryk. Så vi har alle brug for kærlig og nærværende berøring. Det er meget helende og giver ro til nervesystemet og er en fantastisk måde at komme ud af hovedet og ned i kroppen - og når man er i kroppen, så er man her og nu, istedet for at hænge i fortiden gennem følelserne eller være i fremtiden via tankerne.

Massage kan være en måde at få opfyldt dette behov for berøring og hvis du er bevidst om, at du er i underskud og søger netop dette, så vil jeg have den intention i behandlingen. Der kan være ekstra opmærksom på hænderne, ansigtet, fødderne eller andre dele af kroppen og berøringen vil være kærlig og omsorgsfuld. 

Bestil tid her: https://warmingmassage.onlinebooq.dk/

Intime områder

Det er muligt at få hjælp til spændinger i intime områder.

For nogen er det meget intimt at få en ansigtsmassage. For andre er det intimt at få masseret hænder eller fødder. Hele kroppen kan være intim. Og hele kroppen kan have brug for og gavn af massage eller bevidst berøring. Så hvor går man hen, hvis man har spændinger i brystet eller i hoften/skridtet/underlivet?

 

Det kan være en stor hjælp at få masseret brystet. Hvis der er arvæv efter operation efter f.eks. kræft, spændte ribben og lunger efter en infektion eller lang tid med hoste. Det kan også have en fantastisk terapeutisk effekt i arbejdet med hjertet

Det kan også være en stor hjælp at få masseret bækkenbunden. Spændinger i underlivet, menstruationssmerter, smerter ved sex og meget andet kan afhjælpes. En kvinde meldte tilbage efter en behandling i underlivet, at hun nu for første gang i 4 år kunne have sex med sin kæreste uden smerter. Og den terapeutiske effekt her kan være helt enorm. 

Massageterapi

Massageterapi er en måde at skabe forbindelse mellem kroppen, sindet og sjælen. Gennem samtale og bevidst berøring arbejder vi med at genskabe balance mellem krop, sind og ånd. Vi undersøger, hvad der gemmer sig i din krop af gamle emotioner og mønstre, der kan slippes eller laves om. I nogle tilfælde slipper det let og der kommer umiddelbart en lethed. Men mange gange kommer der noget op, som skal bearbejdes og fordøjes før man kan give slip på de.

Det kan godt være en hård omgang, hvor man skal se på de sider i sig selv, som man helst vil gemme væk. Og der kan dukke ting op fra fortiden, som man helst vil glemme. Det kan være pinligt og skamfuldt og der kan være mange undertrykte emotioner, der kommer frem. Men når vi tør se på det og snakke om det, så kan man tage følelserne ud af det og så bliver det til en del af din historie, som du kan tænke på uden  følelserne får overtaget.

Når det sker, kan der indfinde sig en ny frihed i kroppen og sindet. Det kan være frihed fra psykiske belastninger såsom stress, angst eller depression eller det kan være frihed fra fysiske belastninger såsom smerter i ryggen, nakken, lænden, mave, ben mm.

Vi kan arbejde med dine evner til at sætte grænser. Det er nødvendigt at kunne sætte grænser, for det kan være nødvendigt at beskytte sig selv. Men grænserne spærrer også dig selv inde. Så det er godt at være opmærksom på, hvor dine grænser er, så du bevidst kan flytte dem. Hvad siger du ja eller nej til, hvorfor siger du ja eller nej og er det godt for dig?

Når vi arbejder med at mærke grænser,  er det ekstrem vigtigt at du er ærlig overfor dig selv og for din behandler. Der skal være 100 procent gensidig tillid, da det er meget følsomt for begge parter. Husk, at det du føler er dine følelser og vi arbejder på at lære dem at kende. Så lad det ikke gå ud over den, der er nærmest, når du kommer i kontakt med dem. Det har ikke noget med den nuværende situation at gøre men er gamle emotioner. Behandleren hjælper dig til at komme i kontakt med det men er ikke årsagen til det du føler.

Du inviteres til at være helt afklædt under behandlingen. Når man først har prøvet det og er tryg ved det, så er det langt bedre end at have tøj på. Men det vigtigste er, at du føler dig tryg. Så hvis du har brug for at beholde dit undertøj på for at føle dig tryg, så er det det rigtige for dig.

Fysiurgisk massage med triggerpunktbehandling og cupping

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens fysiologi og anatomi. Der arbejdes med at løsne spændt muskulatur og fjerne affaldsstoffer, så der opnåes fri bevægelighed i kroppen igen og restitueringen forbedres.

 

Arbejdet med triggerpunkter er essentiel for at få en spændt muskel til at give slip. Der arbejdes over hele kroppen med fokus på de områder, der kræver særlig opmærksomhed. 

Cupping kan bruges til at løsne bindevævet og komme dybere. Det er også rigtig godt til at arbejde med arvæv. Det bruges kun, når jeg skønner det fordelagtigt. Kopperne flyttes rundt på kroppen og efterlader ikke mærker når jeg bruger dem.

Bestil tid her: https://warmingmassage.onlinebooq.dk/

Wellness massage

Wellness massage dækker over flere behandlingsformer og er afslappende og afstressende for krop og sind. Her arbejdes der ikke fysisk i dybden men berøringen er blid og kærlig og du vil måske opleve, at den blide berøring faktisk kan gå meget dybt. Der skabes et rum af tryghed og tillid, hvor du har mulighed for at give slip og komme dybt ind i dig selv. Der arbejdes over hele kroppen, så du mærker dig selv og der laves lange strøg, der binder din krop sammen. Der kan arbejdes med åndedrættet undervejs og bevidsthed på de områder, hvor der arbejdes. 

Afspændingsmassage:

En blid helkrops- og ansigtsmassage, hvor du opnår en tilstand af ro og velvære.

Ayurvidisk helkrops- og ansigtsmassage:

Ayurvidisk massage er en del af den Indiske behandlingsform Ayurveda, der betyder livets videnskab. I massagen bruges der store mængder af opvarmet olie og der masseres over hele kroppen og i ansigtet. Der arbejdes med at bringe kroppen og chakraerne i balance. I Indien er man helt afklædt under massagen og det inviteres du også til at være, da de lange strøg føles bedst, hvis der ikke er beklædning i vejen. Det kan være en fordel, at du har modtaget en anden behandling tidligere hos mig, så du er helt tryg ved mig og omgivelserne.

Bestil tid her: https://warmingmassage.onlinebooq.dk/

Klangmassage

Klangmassagen er en utrolig behagelig behandling, hvor du kan have alt tøjet på og endda få et tæppe over dig. Klangskålene placeres på din krop og anslåes, hvorefter vibrationerne fra skålene trænger ned i din krop og masserer dig blidt og nænsomt. Når selve massagen er færdig ligger du lidt inden du kaldes tilbage til nuet.

 

Hvis du ikke har prøvet skålene før, starter behandlingen med at du holder en skål i hånden mens den anslåes så du bliver opmærksom på vibrationerne og du hører også skålenes klang inden vi går i gang.

Klangskålene kan bruges som en del af en anden behandling, hvis jeg finder det fordelagtigt og hvis du ønsker det.

Bestil tid her: https://warmingmassage.onlinebooq.dk/

Dorn behandling

En Dorn behandling er arbejdet med frigørelse af kroppens led. Her bringes de tilbage til deres naturlige tilstand, hvis de er ude af balance.  Behandlingen foregår ved, at kroppens led bevæges i deres naturlige retning og behandleren hjælper leddene i denne bevægelse.

 

Klienten er aktiv under en behandling og bevæger benene, armene og hovedet, alt efter hvad der arbejdes på, for derved at skabe bevægelse i leddene. Der arbejdes på alle led fra foden til hovedet så kroppen hviler på et godt fundament. 

Det er godt at kombinere Dorn behandling med massage, så både leddene og muskulaturen bliver behandlet og giver slip på uønskede spændinger.

Dorn behandling er et godt alternativ til kiropraktik, hvor der ikke udføres manipulation med dine led - det der knager og brager. Derimod får kroppen lov til at give slip når den er klar til det. Jeg har opnået utrolige resultater med langtidseffekt på både egen og klienters krop med Dorn behandling.

Bestil tid her: https://warmingmassage.onlinebooq.dk/

Organmassage

Organmassage vil som regel være en del af en anden behandling men det kan også være det, vi har fuld opmærksomhed på i behandlingen.

Når du modtager en organmassage, arbejdes der dybt ind i alle kroppens organer. Det har en fantastisk forløsende effekt og det giver organerne mulighed for at løsne spændinger og udrense affaldsstoffer, så de fungerer optimalt. Der er følelser forbundet med organerne. Vi kender det fra vores sprog, hvor vi bruger udtryk som "en mavefornemmelse" eller "is i maven", og kender sikkert også til knuden i maven eller klumpen i halsen,hvis vi er kede af det. Der kan derfor komme noget til overfladen, når bundne energier frigives. Der er derfor også en god ide at have god tid bagefter.

Bestil tid her: https://warmingmassage.onlinebooq.dk/

Tantramassage

Det tantriske er en del af flere af mine behandlinger. Jeg har holdt mig væk fra at bruge det ord, da det af mange bliver brugt forkert og kun bliver forbundet med noget seksuelt. Det tiltrækker nogen og skræmmer andre væk. Der er mange måder at arbejde tantrisk på og mange forståelser af, hvad det vil sige, at noget er tantrisk. En samtale kan være tantrisk.

Jeg arbejder med det tantriske som en måde at arbejde med sin bevidsthed på gennem sanselig erkendelse. Gennem sansninger dannes følelser. Følelserne skaber handling. Denne proces sker konstant i os og langt det meste er ubevidst. Men i arbejdet med og forståelse af sanseligheden, kan vi blive opmærksomme på , hvilke følelser der skabes og dermed også blive bevidst om den handling, der er på vej eller er sket. Med bevidstheden om det kan vi bremse en uhensigtsmæssig handling eller få undskyldt og måske rettet op på en skade vi har gjort. 

Når vi bliver gode til det, så bliver vi ikke styret af vores følelser men bruger vores følelser som en guide til at tage bevidst handling. Vi er kaptajn på eget skib og sætter selv kursen i stedet for at blive taget af strømmen og være offer for vind og vejr.

Hvis vi skal kigge på det hele menneske så skal der også være plads til at kigge på den seksuelle kraft i os. Det er en mulighed i den tantriske behandling - nok som en af de eneste steder. Det er en enorm kraft, som kan bruges konstruktivt men som i mange tilfælde er ubalanceret og derfor skaber en masse ballade. Der er meget skyld og skam forbundet med det seksuelle.

 

I en tantrisk behandling kan man tillade den seksuelle lyst at være der på linje med alle andre følelser. Hvis den kommer, så anerkend den og giv den lov til at være der til den klinger af og noget nyt kommer til overfladen. Den er nært forbundet til livslysten og glæden. Ofte er den seksuelle lyst forbundet med at skulle præstere noget bestemt. Det kan være en helt ny oplevelse, at få lov til at mærke sin egen seksuelle lyst uden at skulle bruge den til noget eller være på en bestemt måde.

Man kan også vælge at bruge den stærke energi til noget. Jeg har lært "Healing love", der er et mange tusind år gammelt begreb fra Taoismen, hvor man dyrker den seksuelle energi og bruger den til at sende rundt i kroppen som en helende kraft. Det kræver et vist niveau af bevidsthed at kunne gøre det og er absolut ikke for alle. 

Du kan ikke bestille en tantramassage uden at have været til en anden behandling først. Hvis du gerne vil have en tantramassage så skriv eller ring til mig. Så aftaler vi nærmere.

Behandling på din arbejdsplads eller i dit hjem

Det er en mulighed at lave en aftale om, at jeg kommer på besøg på din arbejdsplads eller i dit private hjem. Jeg har alt med, der skal bruges til massagen. Det eneste du skal sørge for, er et uforstyrret og opvarmet rum behandlingen kan foregå i.

Det koster 200 kr oveni prisen for behandlingen at få mig til at køre. Det er kun muligt, hvis der er tale om minimum 2 timers behandling. Hvis det har din interesse så skriv eller ring til mig så vi kan aftale nærmere.

 

bottom of page